INFO Nederlands

Over DelAgan


Mijn passie voor alles uit een vervlogen tijdperk ontplooide zich al tijdens mijn kinderjaren… Een tijdje in Egypte wonen heeft daar iets mee te maken !


De studierichting archeologie was dus de meest voor de hand liggende keuze! Mijn professionele loopbaan heeft me lange tijd geleid naar geheel andere domeinen, maar nu volg ik volop weer mijn interesses en passie op. Ik heb semi-privé antiek restauratielessen gevolgd die gegeven werden door een restaurateur die, onder andere, gewerkt heeft voor het Louvre museum. Mijn vierjarige cursus Antiek & Kunstgeschiedenis werd in 2020 afgerond met schitterende punten. Mijn eindwerk ging over de authenticatie en datering van antieke meubelen gebaseerd op technishe elementen ipv stylistische.

 


 

Contact en Klachten


info@DelAgan.com


U kan mij e-mailen via het bovenstaand adres. Ik zal snel reageren en uw vragen beantwoorden op een volledige en informatieve wijze. Gelieve uw map met ongewenste e-mailberichten te controleren in het geval dat mijn retour email daar belandt.

 


We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via info@delagan.com. Wij zullen ons uiterste best doen om de ontvangst van uw klacht binnen 2 dagen te bevestigen en om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

 

Gedetailleerde informatie over de wettelijkheden omtrent

Klachtenregeling en Geschillen kunt u terug vinden in de Algemene voorwaarden .


Privacy and Security Statement


Deze website plaatst geen cookies op uw computer en uw bezoek aan deze website zal niet als gevolg hebben dat uw persoonsgegevens worden verzameld of opgeslagen met het oog op het delen met derden. Ik run een persoon- tot- persoon zaak en dus gebruik ik uw contactgegevens enkel in het kader van rechtstreekse communicatie tussen ons over onze zakelijke transactie, evenals voor het opmaken van een factuur. Betalingen worden geregeld via PayPal of bank overschrijving en dus heb ik u bankrekening en kredietkaart gegevens niet nodig. De verkregen informatie zal niet worden gedeeld met derden van welke aard dan ook.

 

Ik respecteer alle regels met betrekking tot de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming:

 

De persoonsgegevens die door DelAgan vergaard worden zijn de persoonsgegevens die u ons meedeelt via email om uw order te plaatsen:

  • Uw naam
  • Uw adres (facturatie en levering)
  • Uw email adres


Gedetailleerde informatie kunt u terug vinden in de Algemene voorwaarden 


 

Lees de gedetailleerde Algemene Voorwaarden

Download een PDF met de algemene voorwaarden hier.


 

Betalingswijze


Ik accepteer betalingen via PayPal, traditionele bankoverschrijving of in cash bij persoonlijke afhaling.

 

Nadat u mij een e-mail hebt gestuurd neem ik binnen een dag (of maximaal twee) contact met u op om de totale kosten inclusief verzending te bevestigen.

 

Lees de gedetailleerde uitleg in de Algemene voorwaarden van DelAgan

 

 

Verzendingen


In principe, kunnen artikelen worden verzonden naar de meeste landen. Merk op dat voor bepaalde bestemmingen, buiten de Europese Unie, importtaksen betaald moeten worden door de ontvanger/klant.

 

De verzendingskosten worden altijd op voorhand meegegeven, of op de site zelf of via email voor de betaling. De verzending wordt geregeld zodra de betaling ontvangen is.

 

Kleine en middelgrote pakjes worden verzonden door de Belgische post (BPost) of een privé dienst zoals GLS.


Grotere pakken of diegene met een hoge waarde worden verzonden door een privé koeriersdienst. 

 

Nadat de artikelen zijn verzonden, bevestig ik u dit met een email en het tracking-nummer om de verzending te traceren. 


Gedetailleerde informatie kunt u terug vinden in de Algemene voorwaarden .Retourzendingen, Terugbetalingen en Schade

 

Ik hanteer de wettelijke normen en terugbetalingen zijn mogelijk.

Lees de voorwaarden in de Algemene voorwaarden .

 

 


Identiteitsgegevens


DelAgan  wordt beheerd door:       An Devriese

Geregistreerd bedrijfsadres:          Clos de la Pergola 7 - 1332 Genval - Belgie           

Ondernemingsnummer:                 BE0806804032


Telefoon nummer:                          0470/454946

                                                       (buitenland: +32 470 454946)

E-mail:                                            info@delagan.com