Verzendingsbeleid

Verzendingsbeleid

In principe, kunnen artikelen worden verzonden naar de meeste landen. De betreffende leveringsdienst (Post of privé koeriersdienst) kan bepaalde moeilijke bestemmingen weigeren.

 

We organiseren de verzendingen zodra de betaling ontvangen is.

 

Merk op dat voor bepaalde bestemmingen, buiten de Europese Unie, importtaksen betaald moeten worden door de ontvanger/klant.

KOSTEN:

 

De kosten van de zending die worden toegevoegd aan uw aankoopprijs hangen af van het gewicht en de grootte van het pakket, evenals de bestemming. Deze kosten worden in de meeste gevallen vooraf vermeld voordat u doorgaat met de aankoop; deze kosten zijn aangegeven bij elk artikel evenals in de email die u ontvangt van DelAgan met de proforma factuur. Voor grotere voorwerpen, wordt u vriendelijk verzocht met ons contact op te nemen voor een gepersonaliseerde prijsopgave voor de verzending; het object wordt voor uw gereserveerd (max. vijf dagen).


Houd er rekening mee dat de vermelde prijzen gelden voor bestemmingen op het vasteland; overzeese departementen en gebieden zoals de Franse eilanden zijn onderhevig aan andere (gepersonaliseerde) prijzen.

 

Kleine pakjes worden verzonden door de Belgische post (BPost) en de hieronder vermelde bedragen worden toegepast (indien ze een belangrijkere waarde hebben zullen ze met een verzekerde verscheping dienst worden verzonden).

Grotere pakken worden verzonden door een privé koeriersdienst. De kosten voor het verzenden hangen af van het gewicht en de grootte van het pakket, evenals de bestemming; deze kost wordt berekend en meegedeeld via email voor dat de betaling geregeld moet worden.

 

HOE & WANNEER:

 

Kleine pakjes: pakjes die klein genoeg zijn worden verzonden door de Belgische post (BPost). De betreffende afmetingen zijn: langste zijde is maximaal 1,5 m en totaal oppervlakte is maximaal 3 m (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte = maximaal 3 m). Maximaal 30 kg.

 

De aankoopbevestigings email bevat een schatting van wanneer u uw artikel kunt verwachten evenals het tracking-nummer. U kunt de verzending traceren via: track.bpost.be

In principe is de afleverdatum vrij accuraat aangezien de Post een levering binnen de 24 uur belooft (in Belgie), maar houd er rekening mee dat er geen garanties kunnen worden gegeven.

Uw pakket wordt bezorgd op het adres dat u heeft opgegeven en een ontvangstbewijs moet worden ondertekend; als er niemand thuis is krijgt u een ' afwezigheidsbericht' die u de keuze geeft om een afspraak te maken voor een 2de aflevering of om het op te halen in uw dichtstbijzijnde postkantoor binnen 14 dagen.

 

Grotere pakken: artikels die groter zijn dan de bovenvermelde afmetingen zullen verzonden worden door een privé koeriersdienst. De aankoop bevestigings email bevat verdere details over de zending. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw artikel zo snel mogelijk wordt afgeleverd; dit wordt geschat op tussen de 1 en 2 weken (eventuele douane controles buiten de EU worden hier niet bijgerekend).

 

 TIP

U kunt de post laten weten waar ze het pakket kunnen afleveren indien u niet thuis bent (een buur?) Ga naar: Post leveringsvoorkeuren