Bestellen

 

Bestellen 

Waarom een ouderwetse email & overschrijving?

Omdat jij het proces de baas bent, de betaling kan niet veiliger zijn, en uw gegevens worden niet opgeslagen, gebruikt en verkocht.

Zie onze privacy policy.

 

Dankuwel voor uw interesse in één (of meer) van onze artikelen!

 

Gelieve DelAgan een bericht te sturen via het onderstaande formulier waarin u aangeeft welk artikel(en) u wilt kopen, alsmede het adres waarnaar we de levering moeten opsturen. U kunt natuurlijk ook gewoon eerst vragen stellen indien die er zijn of me laten weten als u het artikel liever zelf komt ophalen (te Genval, België). Gelieve uw map met ongewenste e-mailberichten te controleren in het geval dat mijn antwoord email daar belandt.


  •  Uw informatie zal de berekening van de totale kost (kost van artikel + kost van zending, zoals aangegeven bij de artikelbeschrijving) mogelijk maken, alsook het opstellen van een proforma factuur die u ontvangt via email een dag (of max. twee) later. Het artikel wordt voor u gereserveerd (max. vijf dagen) totdat uw betaling is ontvangen. Betalingen worden geregeld via bankoverschrijving. De verzending kunnen we enkel regelen na dat uw betaling ontvangen is,  ontvangt dan via email uw verzendgegevens evenals de factuur ter bevestiging van de betaling.


  Te vermelden in het bericht:

   

  1) Het artikel dat u wilt kopen

  2) Leveringsadres:

  Straatnaam & nummer (+ postbus)

  Postcode & Plaats

  Land

  3) OF, komt u het ophalen (in Genval)

   
   
   
   
  Ik heb de Algemene Voorwaarden van DelAgan gelezen en aanvaard. Dit impliceert geen enkele aankoopverplichting.
   
   

  De verzendkosten hangen af van de omvang en de bestemming van het pakket. De Verzendingsbeleid pagina geeft meer informatie hierover.